Veysel Bi̇lenden Transfer Açıklaması: “Eksi̇k Noktalar Konusunda Yoğun Mesai̇ Harcanıyor”

SAMSUNSPOR BAŞKAN VEKİLİ VE İCRA KURULU ÜYESİ VEYSEL BİLEN, TAKIMDA EKSİK NOKTALARDA HOCANIN VERDİĞİ RAPOR DOĞRULTUSUNDA, SAMSUNSPOR BAŞKANI YÜKSEL YILDIRIM’IN KURDUĞU EKİP TARAFINDAN İSTANBUL’DA YOĞUN BİR MESAİ HARCANDIĞINI SÖYLEDİ.

Veysel Bi̇lenden Transfer Açıklaması: “Eksi̇k Noktalar Konusunda Yoğun Mesai̇ Harcanıyor”
Yayınlama: 24.01.2024
A+
A-

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, takımda eksik noktalarda hocanın verdiği rapor doğrultusunda, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın kurduğu ekip tarafından İstanbul’da yoğun bir mesai harcandığını söyledi.

Samsunspor ile bir kargo firması arasında sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde Samsunspor’un transfer gündemi hakkında açıklama yapan Başkan Vekili Veysel Bilen, “Biz öncelikle söylediğimiz, başkanımızın da söylediği gibi mevcut ekibimizdeki arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onlarla başladığımız bu mücadeleden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Eksik noktaları da hocamızın verdiği rapor doğrultusunda başkanımızın kurduğu ekiple İstanbul’da yoğun bir mesai harcanıyor. 9 Şubat’a kadar vaktimiz var. Onun için biraz sabırlı olmak lazım” dedi.

Mickael Tırpan’dan veda mesajı

Trendyol Süper Lig’in ilk yarısında transfer sezonunda Kasımpaşa SK’dan transfer edilen Mickael Sylvain Tırpan ailevi nedenlerden dolayı Samsunspor’dan ayrıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tırpan, “Kısa ama yoğun bir dönemdi. Bu güzel şehirde oynadığım için gurur duyuyorum. Ancak ailemle aramdaki mesafe çok zorlaştı ve bu yüzden onlara geri dönmeye karar verdim. Takım arkadaşlarıma ve personelimize başarılar diliyorum. Her şey için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

“Samsunspor’a kabiliyetleriniz ile gelirsiniz karakterinizle kalırsınız”

Mickael Tırpan’ın takımdan ayrılmasıyla ilgili de Veysel Bilen, “1 ay önce ailevi nedenlerle başka yerde oynamak istediğini ifade etti. Bizim hep söylediğimiz bir şey var. Samsunspor’a kabiliyetleriniz ile gelirsiniz, karakterinizle kalırsınız. Bu karakter ise mücadeledir, doğruluktur, çalışmaktır ve formaya sadakattir. Bizi istemeyen kim olursa olsun, biz de onunla yolumuzu ayırırız. O konuda futbolcu tercihimiz olmaz. Yine de Tırpan’ın bize vermiş olduğu efor ve katkı için teşekkür ederiz. Samsunspor çok büyük bir camiadır. 1 ya da 2 oyuncuya bağlı kalacak kadar küçük bir camia değiliz” diye konuştu.

Veysel Bilen’in konuşmasının akabinde kargo firması ile Samsunspor arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.