‘Arkadaşım Dalmaçyalı Oyunu Mi̇ni̇k Sanatseverler İle Buluştu

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇOCUKLARA YÖNELİK DÜZENLENEN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ‘‘ARKADAŞIM DALMAÇYALI’’ İSİMLİ TİYATRO GÖSTERİMİ İLE DEVAM ETTİ. SOSYAL GELİŞİM MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA MİNİKLER EĞLENCE DOLU BİR GÜN GEÇİRDİ.

‘Arkadaşım Dalmaçyalı Oyunu Mi̇ni̇k Sanatseverler İle Buluştu
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen kültür sanat etkinlikleri ‘‘Arkadaşım Dalmaçyalı’’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirilen programda minikler eğlence dolu bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aralık kültür sanat etkinlikleri birbirinden değerli tiyatro oyunları ile devam etti. Aralık ayı programları arasında yer alan ve miniklerin büyük beğenisini kazanan ‘Arkadaşım Dalmaçyalı’ oyunu Sosyal Gelişim Merkezi’nde 2 ayrı seansta gerçekleştirildi. Minik sanatseverler tarafından hayranlıkla izlenen tiyatro oyununda şarkılar hep birlikte söylendi. Program sonunda çocuklar oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oyun sonunda sahnede minikler ile fotoğraf çekilen ekip, etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca yapılan açıklamada, çocukları sanatla buluşturup kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.