Bakanlığın 24 Kasım Programında Bayburtu Bayram Öğretmen Temsi̇l Etti̇

BAKANLIĞIN 24 KASIM PROGRAMINDA BAYBURT’U BAYRAM ÖĞRETMEN TEMSİL ETTİ

Bakanlığın 24 Kasım Programında Bayburtu Bayram Öğretmen Temsi̇l Etti̇
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

Bayburt Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Bayram Gedik, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 öğretmen için hazırlanan özel program dahilinde Bayburt’u temsilen Ankara ve İstanbul’daki etkinliklere katıldı.

Düzenlenen özel programa katılan Gedik, 80 ilden katılan meslektaşlarıyla eğitim, öğretim üzerine sohbetler gerçekleştirdiğini ve bu sohbetlerin kendisi için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Bayburt ilini ve meslektaşlarımı temsilen Milli Eğitim Bakanlığımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılmak benim için büyük bir gurur ve onur. 80 ilden katılan il temsilcisi öğretmenlerle tanışıp eğitim, öğretim üzerine bilgi ve deneyim paylaşımları çok faydalı oldu. İstanbul Kongre Merkezinde bizleri ağırlayan Cumhurbaşkanımıza, Meclisimizde bizleri ağırlayan Meclis Başkanımıza, programda emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanımız olmak üzere bizleri özveriyle ağırlayan tüm daire başkanları ve müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara’da fidan dikimiyle başlayan etkinlikte, Anıtkabir ziyareti, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnografya Müzesi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Birinci ve ikinci Meclis Binası, Hacı Bayram Veli Cami ve Müzesi ile Taceddin Dergâhı gezileri gerçekleştirilmişti. Ardından İstanbul’daki özel programda öğretmenler; Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya Camisi, Sultanahmet Meydanı, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi gibi İstanbul’un tarihî, kültürel ve doğal alanlarını gezmişlerdi. 81 ilden seçilen mesleğinde fark oluşturan öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından da kabul edilmişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.