Başsavcı Gökhan Şahi̇n: “Hızlı Ve Adi̇l Bi̇r Şeki̇lde Yargı Faali̇yetleri̇ni̇ Yürüteceği̇z”

ADIYAMAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI GÖKHAN ŞAHİN, YENİ ADLİ YIL AÇILIŞI NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI.

Başsavcı Gökhan Şahi̇n: “Hızlı Ve Adi̇l Bi̇r Şeki̇lde Yargı Faali̇yetleri̇ni̇ Yürüteceği̇z”
Yayınlama: 01.09.2023
A+
A-

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, yeni Adli Yıl açılışı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başsavcı Gökhan Şahin, Adil Yıl açılış mesajında, deprem sonrası vatandaşların adalete olan güvenlerini arttırarak, yargı faaliyetlerinin makul olandan daha hızlı ve adil şekilde yapılacağının altını çizdi.

Başsavcı Şahin, “6 Şubat depremleriyle madden ve manen yıkılan Adıyaman’ımızda öncelikli olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Depremin üzüntüsünü en derinden hissediyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle deprem sonrası adalete olan güvenlerini öncelikli olarak arttırarak, makul değil olabildiğince hızlı ve adil bir şekilde yargı faaliyetlerini yürüteceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gerek hakım-savcı-avukat meslektaşlarımız, gerek kıymetli adliye çalışanlarımızla milletimizin hizmetinde fedakarca görevimizi yapacağız.

Medeniyetlerin buluştuğu kent şimdilerde biraz buruk ama birlik ve beraberlik içerisinde tekrardan eski günlerine döneceğini düşündüğümüz Adıyaman’a ve Adıyamanlılara hizmet etmekten mutluluk duyacağız.

Yeni Adli yılın ülkemizi ve Adıyaman’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Olağanüstü bir çalışma dönemiyle yeni bir sürecin başladığını tüm kamuoyuna saygılarımız ile duyurulur” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.