Gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu hayatını kaybetti

ANTALYA’DA UZUN YILLARDIR GAZETECİLİK YAPAN VE ÇALIŞTIĞI TELEVİZYONLARDA SABAH HABERLERİYLE TANINAN ALİ ORHAN LAZALOĞLU, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

Gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu hayatını kaybetti
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-

Antalya’da uzun yıllardır gazetecilik yapan Ali Orhan Lazaloğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lazaloğlu’nun ölümü Antalya basın camiasını yasa boğdu.

Uzun yıllardır Antalya’da gazetecilik yapan ve medya sektörünün tanınmış isimlerinden olan Ali Orhan Lazaloğlu, beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakım tedavisi sürerken hayatını kaybetti. Lazaloğlu’nun ölümü meslektaşlarını yasa boğarken, sevenleri sosyal medya hesaplarından ailesi ile basın camiasına baş sağlığı diledi.

Vali Ersin Yazıcı: “Derin bir üzüntüyle öğrendim”

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, duayen gazetecinin ölümü sonrası sosyal medya hesabından, “Antalya’mızın duayen gazetecilerinden, Kanal V ekranlarının sevilen yüzü Ali Orhan Lazaloğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Ali Orhan Lazaloğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerini paylaştı.

Muhittin Böcek: “Basın camiamıza baş sağlığı diliyorum”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, sosyal medya hesabından “Antalya’mızın duayen gazetecilerinden Ali Orhan’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle Konya’da öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiamıza baş sağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.