Görenleri̇ Hayrete Düşürdü, Kayısı Koli̇si̇nden Ki̇lolarca Uyuşturucu Çıktı

SİVAS İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN İKİ İLÇEDE YAPILAN FARKLI ÇALIŞMALARDA 29 KİLO KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Görenleri̇ Hayrete Düşürdü, Kayısı Koli̇si̇nden Ki̇lolarca Uyuşturucu Çıktı
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından iki ilçede yapılan farklı operasyonda 29 kilo 515 gram kubar esrar ele geçirildi.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Ulaş ve Gürün ilçelerinde iki farklı operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri yol kontrolü esnasında durumundan şüphelendikleri bir yolcu otobüsünü durdurdu. Narkotik köpeğinin desteğiyle otobüsün bagaj kısmında yapılan aramada içi kuru kayısı dolu kolilerden paketlenmiş halde uyuşturucu madde çıktı. Diğer bir operasyonda ise durdurulan kamyonda yapılan aramada uyuşturucu yakalandı. Uyuşturucuların yakalandığı yerler ise görenleri hayrete düşürdü. İki farklı operasyonda toplamda 29 kilo 515 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; uyuşturucu maddelerin arzıyla mücadeleye yönelik olarak alınan tüm tedbirler artırılarak aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.