İphone 15 İçi̇n Nefesler Tutuldu

APPLE’IN İPHONE 15 MODELİNİ TANITMASINA SAYILI GÜNLER KALDI. KULLANICILAR GERİ SAYIMA GEÇTİ. APPLE YENİ İPHONE MODELİNİ 12 EYLÜL’DE DÜNYAYA TANITACAK.

İphone 15 İçi̇n Nefesler Tutuldu
Yayınlama: 04.09.2023
A+
A-

Apple’ın iPhone 15 modelini tanıtmasına sayılı günler kaldı. Kullanıcılar geri sayıma geçti. Apple yeni iPhone modelini 12 Eylül’de dünyaya tanıtacak.

Apple yeni modelini tanıtmak için yine Eylül ayını seçti. Etkinliğe sayılı günler kala nefesler tutuldu. Merakla beklenen iPhone 15’in tanıtımı dünyayla eş zamanlı 12 Eylül’de Türkiye saati ile 20.00’da gerçekleştirilecek. Yeni seride bir önceki seriye göre, yeni model hız, kamera ve donanım olarak 14’e göre geliştirilmiş şekilde piyasaya çıkacak. Yeni modelde 8 GB ram ve 8K video kaydı yapabilmesi öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Yeni modelde arka kameranın 4 mercekli olacağı tahmin ediliyor.

Apple, siyah, pembe, sarı, mavi, yeşil temaları baz model iPhone 15 ve 15 Plus’da kullanırken, Pro modelleri satın almak isteyen kullanıcılara gümüş, gri, siyah ve mavi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunacak.

A17 işlemci, 8K video çekme, 8GB ram gibi özellikler ön plana çıkıyor. Yeni modelin piyasaya 72 bin 200 TL’den satışa sunulması bekleniliyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.