Konyaspor 5 Transferi̇ni̇ Duyurdu

KONYASPOR, GALATASARAY’DAN ALEXANDRU CİCALDAU İLE BİR DÖNEM MANCHESTER UNİTED FORMASI GİYEN MORGAN SCHNEİDERLİN YANI SIRA YUNUS MALLI, MARLOS MORENO VE PAUL BERNARDONİ İLE SÖZLEŞME İMZALANDIĞINI AÇIKLADI.

Konyaspor 5 Transferi̇ni̇ Duyurdu
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

Konyaspor, Galatasaray’dan Alexandru Cicaldau ile bir dönem Manchester United forması giyen Morgan Schneiderlin yanı sıra Yunus Mallı, Marlos Moreno ve Paul Bernardoni ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren Konyasor 5 transfer birden açıkladı. Yeşil-beyazlı ekip Rumen milli futbolcu Alexandru Cicaldau’yu Galatasaray’dan kiraladı. Konyaspor ayrıca Manchester United, Southampton, Everton gibi İngiltere Premier Ligi takımlarında forma giyen Fransız milli futbolcu Morgan Schneiderlin ile 2 yıllığına anlaştı.

Konya temsilcisi, bu iki oyuncu dışında Fransız kaleci Paul Bernardoni ile 2 yıllık, son olarak Kasımpaşa forması giyen Yunus Mallı ile 1 yıllık, geçen sezonun devre arasında takımda kiralık olarak forma giyen Marlos Moreno ile de 2+1 yıllık kontrat imzaladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.